JW Grisnich Orgelonderhoud achtergrond en ervaring
JW Grisnich Orgelonderhoud achtergrond en ervaring

Achtergrond en ervaring

Orgelmakers waar ik mijn kennis en kunde heb opgebouwd zijn:

  • De Koff in Utrecht
  • van de Berg en Wendt in Zwolle
  • Vierdag in Enschede
  • Flentrop in Zaandam

Iedere orgelmaker heeft bijgedragen aan het leerproces wat ik daar in de diverse afdelingen heb opgedaan. Als stemmer en onderhoudsman heb ik een jarenlange praktijk ervaring opgebouwd in de buitendienst. 

Sinds 1998 werk ik als zelfstandig ZZP’er, veelal in opdracht van orgelmakers. In binnen- en buitenland werk ik aan het onderhoud van grote, middelgrote en kleine instrumenten: Nieuw, oud, historisch, met de aanverwante tracturen die in de orgelbouw gangbaar zijn, zoals mechanisch, pneumatisch en diverse andere systemen.

Contactgegevens

J.W. Grisnich Orgelonderhoud

Volg me op Facebook

De foto's op deze website zijn van fotograaf Willem de Wolff uit Espel, Lianne ter Maat, Ina Vrinssen en Jan Grisnich. 

error: Content is beveiligd !!